svētdiena, 2010. gada 1. augusts

oooooo, bļāāāā :D


Šodien ir jau 1. augusts un ir baigais nogurums pēc vakardienas ballītes. Ievīī is still sexy, bet vispirms par citām lietām.
*[uzliec šito un lasi tālāk]
http://www.youtube.com/watch?v=T9yGcKlYAiw



Un kkā tā sanāca, ka 19.07 biju uz Rīgu iesniegt dokumentus RSU. Bija galīgi veiksmīga diena, jo visi tādi smaidīgi un tas ļoti palīdzēja:)
22.07 ar Zanīti, Jeti un Elvi braucu uz Liepāju. Tajā dienā pastaigājām pa veikaliem, nopirku kurpītes un braucām uz mājām. Vēlāk ar operiem braucām uz Fontaine, lai tusētu, bet tur galīgi nekāda tauta, tāpēc gājām uz pludmali. Dejojām un dzērām jauno apelsīnu suliņu :D Pēc tam kkāds vīrietis pauda neapturamu vēlmi izmaksāt un tas tiešām iepriecināja. Uz rīta pusi gājām atpakaļ uz fontaine un sēdējām ostmalā un ēdām frī kartupelīšus (mm)
Nākamajā dienā vajadzēja būt Zanītes fotosesijai, bet lietus dēļ tā izpalika. Vakarā devāmies iekarot beachpārtiju un atgriezāmies tikai no rīta 6os.
6dienā Zanītei bija fotosesija, bet pirms tam viņu safrizēja. Bija grūti saņemties,lai neaizmigtu,kamēr Zanīte pozēja,bet brīnumainā kārta tas izdevās. Vakarā atkal devāmies uz pudmali un kā visas dienas dzērām, dejojām, smaidījām un priecājāmies. Bija arī Diego un laikam viņš beidzot saprata,ka mani nedabūs. So sad.
28. 07. uzzināju,ka esmu tikusi RSU Māszinību studiju programmā.
29.07. biju uz Rīgu noslēgt līgumu ar Stradiņiem.
Un tad nāca vakardiena :D Biju uz ballīti Dundagā,jo ļoti gribēju satikt Didī un paballēties. Bijām dzīvoklī,salējām "Kalnlauku saldo" ar sulu un aidā zilā jūriņā :D Parkā sēdējām, dzērām, dejojām un talk, talk, talk, talk. Forša sieviete viņa man ir.
Uz rīta pusi, kad jau beidzās ballīte, stāvēju viena (!!!) un dziedāju ar kkādiem vīriešiem. Viens no tiem bija pavasars un tad vēl rihards, jānbergi and co. Un tad, kad arī dziedāšanas ballīte beidzās, tad es ar pavasari un rihardu gājām uz dzīvokli. Pārāk liela citronu suliņas koncentrācija asinīs noveda pie diezgan neķītrām beigām, bet par brīnumu man nav morālās :D I'm so fucking unbelievable.
šodien gribas gulēt un gulēt un arī laikam to arī darīšu.

Be smart & sexy, darling.