otrdiena, 2010. gada 14. decembris

i'm climbing up to fall.

iepriekšējais raksts tapa 9.12, bet šodien tikai ierakstīju te.
Ceturtdienas vakarā iegāju epastā un pasniedzēja jau bija izlabojusi eksāmenus un mans pirmais eksāmens ir novērtēts ar 7 :)) biju ritīgi happy.
5dien pēc latīņu valodas braucu uz kojām, paēdu un tad zibenīgi braucu pie Zanītes. Aizbraucu (apmēram stundu braucu - sniega laikā diezgan ātri), iztaisnoju matus un tad devāmies uz Arēnu. Nedaudz pasalām ārā un pēc 18iem bijām iekšā. ātrā solī devāmies iekšā un tikām stāvēt trešajā rindā - tik tuvu (mm) Mums pievienojās Zane un Ilze un tā mēs tur vadījām 2as stundas tizlojoties un smejoties. Tad nāca iesildītājs,kas arī bija diezgan cool, bet tad,kad atnāca prāta vētra, 'tad vienkārši arēnai nonesa jumtu. Koncerts bija tik nenormāli labs. Na zare bija laba dziesma,kas skanēja galvā 6dien, tad vēl Kristiānijas suņi, Spacemuminsh, mana dziesma un vēl,un vēl.Gustiņš arī jauks, bet par Prāta vētru nerunāsim. Kā tā var uzlādēt cilvēku,ka tas smaida tik ilgi un dzied dziesmas visu laiku,jo tās ir iesēdušās prātā un tirpiņas, tirpiņas,tirpiņas (mm)
http://www.youtube.com/watch?v=oRrBAei0Xd0&feature=related
6dien aizbraucu mājās un var teikt,ka neko nedarīju, arī 7dien tas pats - nebija spēks sākt mācīties. Vakar atbraucu, pamācījos, aizbraucu uzrakstīju bioķīmiju, aizbraucu pie Kitijas uz Narvesena, atbraucot uz kojām nebija spēks mācīties - sarakstīju špikerus un gāju gulēt :D Šorīt sarakstīju vēl špikerus, aizbraucu uz RSU, sarunāju,ka rakstīšu latīņu val. 4dien un 5dien man būs brīvs. Pēc tam aizbraucu uz anatomiju-gandrīz visu norakstīju, bet man vismaz būs laba, ļoti laba atzīme. Un tad nu tagad te tā sēžu un briestu uz bioķīmiju :)
Good luck, Chuk :)